Image
  • ATAX airport taxi
  • ATAX stadsvervoer
  • ATAX zakelijk
  • ATAX Uw all in one taxi bedrijf.
Image
Image

wijs op reis dat scheelt


heel veel

Waarom kiezen voor Atax?

Betrouwbaarheid: Wij begrijpen het belang van punctualiteit als het gaat om het vervoer naar de luchthaven. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u ruim op tijd op de luchthaven aankomt, zodat u zich kunt concentreren op uw reis.

Comfortabele rit: Onze taxi's zijn uitgerust met moderne voorzieningen om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Geniet van ruime zitplaatsen, airconditioning en een soepele rit, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen.

Professionele chauffeurs: Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, vriendelijk en bekend met de wegen in Antwerpen en omgeving. Ze zorgen ervoor dat uw rit veilig en efficiënt verloopt, en staan altijd klaar om u te helpen met uw bagage.

Ruime voertuigkeuze: Bij Atax bieden we een breed scala aan voertuigen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu alleen reist of met een grotere groep, wij hebben de juiste taxi voor u. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en voldoen aan de hoogste normen van comfort en veiligheid.

Eenvoudige boekingsprocedure: U kunt eenvoudig een taxi boeken bij Atax via onze gebruiksvriendelijke website of telefonisch. We staan 24/7 voor u klaar om uw boeking te bevestigen en eventuele vragen te beantwoorden.

Bij Atax streven we ernaar om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken, van het moment dat u bij ons boekt tot het moment dat u op uw bestemming aankomt. Vertrouw op ons voor al uw vliegveldvervoer in Antwerpen en omgeving.

Lokale economie

Bij Atax geloven we sterk in het ondersteunen van lokale vervoerders en taxis in Antwerpen en omgeving. We zijn trots op onze samenwerking met lokale chauffeurs en bedrijven, omdat dit niet alleen bijdraagt aan de lokale economie, maar ook zorgt voor een betere kennis van de regio en de beste service voor onze klanten.

Door te werken met lokale vervoerders en taxis kunnen we een aantal belangrijke voordelen bieden:

Grondige kennis van de omgeving: Onze lokale chauffeurs kennen de straten van Antwerpen en omgeving als hun broekzak. Ze zijn vertrouwd met de beste routes, alternatieve wegen en mogelijke verkeersproblemen. Dit stelt hen in staat om efficiënt te navigeren en ervoor te zorgen dat u op tijd op uw bestemming aankomt.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Door samen te werken met lokale vervoerders en taxis kunnen we flexibeler zijn in het aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een last-minute wijziging in uw reisplannen heeft of een speciale verzoek heeft, we streven ernaar om aan uw wensen te voldoen en u een gepersonaliseerde service te bieden.

Betrouwbare en vertrouwde chauffeurs: Onze lokale partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun professionaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid. We hechten veel waarde aan uw veiligheid en comfort, en werken alleen samen met chauffeurs die aan onze hoge standaarden voldoen. U kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent tijdens uw reis met Atax.

Lokale ondersteuning: Door te kiezen voor Atax, ondersteunt u niet alleen een betrouwbare en hoogwaardige taxi service, maar ook lokale ondernemers en chauffeurs in Antwerpen en omgeving. We geloven in het versterken van de lokale economie en het bevorderen van duurzame groei.

Bij Atax streven we ernaar om de beste service te bieden aan onze klanten, en werken met lokale vervoerders en taxis is een integraal onderdeel van onze missie. Stap aan boord van onze taxis en ervaar de kwaliteit, betrouwbaarheid en lokale expertise van Atax.

Waarom kiezen voor ons luchthavenvervoer?

Bij Atax zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van luchthavenvervoer. Onze focus ligt volledig op het verzorgen van betrouwbare en comfortabele taxi's van en naar de luchthavens in en rond Antwerpen. Of u nu op zakenreis gaat of op vakantie vertrekt, wij staan klaar om u op tijd en stressvrij naar uw bestemming te brengen.

Punctualiteit: We begrijpen het belang van tijdigheid als het gaat om luchthavenvervoer. Onze chauffeurs zijn goed op de hoogte van de vertrek- en aankomsttijden van vluchten en zorgen ervoor dat u ruim op tijd op de luchthaven aankomt. Zo kunt u met een gerust hart uw reis beginnen.

Comfortabele reis: Onze taxi's zijn uitgerust met moderne voorzieningen om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Geniet van ruime zitplaatsen, airconditioning en een rustige omgeving, zodat u kunt ontspannen tijdens uw rit naar de luchthaven.

Professionele chauffeurs: Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die bekend zijn met de luchthavens en de beste routes om u snel en veilig naar uw bestemming te brengen. Ze zullen u helpen met uw bagage en zorgen ervoor dat uw reis soepel verloopt.

Eenvoudige boekingsprocedure: Het reserveren van uw luchthavenvervoer bij Atax is snel en gemakkelijk. U kunt gebruikmaken van onze online boekingswebsite of ons telefonisch bereiken om uw taxi te boeken. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat uw boeking vlekkeloos verloopt.

Of u nu vertrekt vanaf Brussels Airport, Antwerp International Airport, Charleroi Airport of een andere luchthaven in de regio, Atax zorgt voor een vlotte en comfortabele transfer. Onze toegewijde service en focus op luchthavenvervoer stellen ons in staat om een hoog niveau van klanttevredenheid te bereiken.

Vertrouw op Atax voor al uw luchthavenvervoer in Antwerpen en ervaar een zorgeloze reis van en naar de luchthaven. Boek vandaag nog uw taxi en laat ons u naar uw volgende vlucht brengen!

Image

Bedrijfsgegevens

ATAXLOGO 200

Taxi Service center
Taxibooking services
www.taxiservicecenter.com

Zandstappenstraat 25 bus 2
2900 Schoten
0032 3 303 72 88 (tijdens kantooruren)
BTW 0744806481
Ing bank BE53 3632 0046 1553

 

Wij staan garant voor uw Privacy

 

 

GDPR Ready200

 

 

Lees onze Algemene Voorwaarden

Lees onze Privacy verklaring

VIND ONS OP FACEBOOK

Samenwerkings partner :

 Atax is onderdeel van :

TAXIPARTNER logo 200

TSCtaxisercvicecenter schildbrute200

taxidiscounterlogo 200